سلامت نیوز : معاون بهداشتی وزیر بهداشت از حضور 5 هزار بازرس بهداشت محیط برای نظارت بر اماکن و رستورانها خبر داد و گفت: سامانه ۱۴۹۰ راهاندازی شده و مردم از هر نقطه از کشور میتوانند شکایات خود را از اغذیه فروشیها اعلام کنند.
علیاکبر سیاری در گفتوگو با فارس در مورد بازرسی مأموران در ایام نوروز از رستورانها و جادههای بینشهری گفت: سامانهای با عنوان بهداشت و محیط ایجاد کردهایم که مردم میتوانند از طریق این سامانه گزارشهای خود را اطلاعرسانی کنند.
وی ادامه داد: همچنین 5 هزار بازرس بهداشت محیط برای نظارت بر اماکن و رستورانها قرار دادهایم.
سیاری گفت: از طریق این سامانه در لحظهای که شکایت مردمی وجود دارد،اطلاعات، وارد سیستم خواهد شد و به صورت آنلاین به آن رسیدگی میشود.
معاون بهداشتی وزیر بهداشت ادامه داد: طبق گزارشی که در روزهای اخیر از وضعیت این سامانه دریافت کردهایم، دسترسی به این سامانه امکانپذیر است و علاوه بر بازرسان، مردم نیز میتوانند با آن تماس بگیرند.
وی در پاسخ به اینکه مردم چگونه از سلامت رستورانهای بینشهری مطلع شوند، گفت: متأسفانه از این بابت که مردم متوجه شوند رستورانهای جادهای درجه بندی سلامت دارند اقدامی صورت نگرفته است اما اگر کسی شکایتی داشته باشد این سامانه ایجاد شده تا به آن رسیدگی کنند.
سیاری تصریح کرد: شماره این سامانه 1490 است و تمام مردم میتوانند از سراسر کشور به این سامانه دسترسی پیدا کنند، این سامانه فقط مربوط به کمبودهای دارویی نیست بلکه به مسائل بهداشت محیط نیز رسیدگی میکند.
وی گفت: بنابراین مردم از هر نقطه از کشور و در هرجایی که به تلفن دسترسی داشته باشند میتوانند گزارش خود را اعلام کنند.
طی تماسی که با این سامانه گرفته شد، مردم میتوانند گزارشات خود را در مورد بهداشت محیط ارسال کرده و حتی به گفته اپراتور این سامانه، در تمام ایام نوروز به صورت 24 ساعته این سامانه جوابگوی شکایات مردم است و مدت زمان رسیدگی به شکایات نیز یک هفته خواهد بود.
پیشنهاد سردبیر
-
دردسرهای کودکان اتیسم
نگرانی از آینده، دغدغه بسیاری از مادرانی است که فرزندشان با اتیسم روبهرو هستند و به سن نوجوانی رسیدهاند. حمایتهای اجتماعی و حرفهآموزی به موضوع مبهمی تبدیل شده است؛ «نبود بستر مناسب برای اشتغال و مشارکت اجتماعی، نهتنها حق این افراد را از بین میبرد، بلکه فشار مضاعفی بر خانوادههایشان تحمیل میکند.
-
راهکارهای سلامتی در بهار
تجربه نشان داده که گرم و سرد شدن هوای بهاری و نوع لباس پوشیدن و تعریق کودکان، در بروز و شدت بیماری میتواند تأثیرگذار باشد.
-
قارچهای فریبنده: زیبایی که میتواند مرگبار باشد
در حالی که بهار به طبیعت رونق میدهد، برخی از قارچها که در ظاهر جذاب و بیضرر به نظر میرسند، تهدیدی جدی برای سلامت انسانها به شمار میروند. کارشناسان غذا و دارو هشدار میدهند که تنها با اعتماد به ویژگیهای ظاهری نمیتوان تفاوت قارچهای سمی و خوراکی را تشخیص داد، و مصرف این قارچهای فریبنده ممکن است به مسمومیت شدید یا حتی مرگ منجر شود.
-
آنچه درباره ویروس دست،پا و دهان باید بدانید
بیماری دست، پا و دهن، یک بیماری ویروسی است که بهدلیل ویروسهایی از خانواده انتروویروسها و کودکسالی ویروس بهوجود میآید و منتقل میشود؛ انتقالی که بیشتر از طریق ترشحات گوارشی و تنفسی و دست زدن به ضایعات ایجاد شده، شکل میگیرد.»
-
شیدایی بهاری: بیماری روانی که با آغاز فصل بهار بازمیگردد
با شروع فصل بهار، برخی افراد ممکن است با علائم شیدایی روبهرو شوند؛ اختلالی که باعث تغییرات شدید در خلق و خو، سطح انرژی و رفتار میشود. این بیماری که اغلب با شادی و خوشبینی افراطی همراه است، در صورت عدم درمان میتواند تاثیرات منفی زیادی بر زندگی فرد داشته باشد.
-
آبله مرغان؛ تهدید بهاری که نباید آن را دست کم گرفت
با آغاز فصل بهار، شیوع بیماریهای ویروسی در میان مردم افزایش مییابد و یکی از شایعترین این بیماریها، آبله مرغان است. این بیماری که معمولاً در کودکان مشاهده میشد، به دلیل تغییرات در الگوهای ابتلا، اکنون بیشتر در بزرگسالان مشاهده میشود. متخصصان بهداشت، در این خصوص توصیههای مهمی برای پیشگیری و درمان این بیماری دارند.
-
توصیههای طب ایرانی در زمانبندی مصرف غذا
زمان مصرف وعدههای غذایی اهمیت ویژهای در سلامت افراد دارد.
نظر شما